Rezne umyjeme, naklepeme, osolime, z jednej strany posypeme mukou a na horucom oleji opecieme z pomucenej strany, potom obratime a pecieme z druhej strany. Pridame nadrobno pokrajanu cibulu, oprazime, podlejeme horucou vodou a dusime. A po stvrthodinovom duseni pridame na male platky pokrajanu zeleninu, prisolime, podlejeme a udusime domakka. Male rezne vyberieme, ulozime na horucu misu a oblozime udusenou zeleninou. Podavame so zemiakovou kasou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 25. februára 2017
Záhradnícke teľacie rezne
4 telacie rezne zo stehna, sol, hruba muka, 50 g oleja, 40 g cibule, 300-400 g zeleniny
Rezne umyjeme, naklepeme, osolime, z jednej strany posypeme mukou a na horucom oleji opecieme z pomucenej strany, potom obratime a pecieme z druhej strany. Pridame nadrobno pokrajanu cibulu, oprazime, podlejeme horucou vodou a dusime. A po stvrthodinovom duseni pridame na male platky pokrajanu zeleninu, prisolime, podlejeme a udusime domakka. Male rezne vyberieme, ulozime na horucu misu a oblozime udusenou zeleninou. Podavame so zemiakovou kasou.
Rezne umyjeme, naklepeme, osolime, z jednej strany posypeme mukou a na horucom oleji opecieme z pomucenej strany, potom obratime a pecieme z druhej strany. Pridame nadrobno pokrajanu cibulu, oprazime, podlejeme horucou vodou a dusime. A po stvrthodinovom duseni pridame na male platky pokrajanu zeleninu, prisolime, podlejeme a udusime domakka. Male rezne vyberieme, ulozime na horucu misu a oblozime udusenou zeleninou. Podavame so zemiakovou kasou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára