Rezne umyjeme, naklepeme, osolime a odlozime na niekolko hodin do chladnicky. Potom ich z jednej strany posypeme mukou a na horucom oleji oprazime najprv z pomucenej strany a potom obratime. Z kazdej strany opekame asi 4 minuty. Potom na kazdy rezen pozorne rozbijeme vajce, posolime, posypeme korenim a nechame prikryte, az kym sa bielok nezrazi. Rezne potom vyberieme, ulozime na teplu misu a podlejeme stavou z pecenia. Podavame so zemiakovou kasou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 25. februára 2017
Teľacie rezne s volským okom
4 telacie rezne zo stehna, sol, hruba muka, 40 g cibule, 4 vajcia, mlete cierne korenie, olej na vyprazanie
Rezne umyjeme, naklepeme, osolime a odlozime na niekolko hodin do chladnicky. Potom ich z jednej strany posypeme mukou a na horucom oleji oprazime najprv z pomucenej strany a potom obratime. Z kazdej strany opekame asi 4 minuty. Potom na kazdy rezen pozorne rozbijeme vajce, posolime, posypeme korenim a nechame prikryte, az kym sa bielok nezrazi. Rezne potom vyberieme, ulozime na teplu misu a podlejeme stavou z pecenia. Podavame so zemiakovou kasou.
Rezne umyjeme, naklepeme, osolime a odlozime na niekolko hodin do chladnicky. Potom ich z jednej strany posypeme mukou a na horucom oleji oprazime najprv z pomucenej strany a potom obratime. Z kazdej strany opekame asi 4 minuty. Potom na kazdy rezen pozorne rozbijeme vajce, posolime, posypeme korenim a nechame prikryte, az kym sa bielok nezrazi. Rezne potom vyberieme, ulozime na teplu misu a podlejeme stavou z pecenia. Podavame so zemiakovou kasou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára