Umyte, osusene telacie koleno potrieme olejom, solou, korenim, cesnakom. Dame na pekac. Pecieme 2 hodiny. Koleno pocas pecenia potrieme pivom. Do nadoby vlozime kyslu kapustu s jablkovou stavou, pridame bobkove listy, klinceky, zrnka z feferonky. Dusime hodinu. 10 minut pred dovarenim pridame na kocky pokrajane jablka zbavene jadier, sol, korenie. Telacie koleno upravime na predhriatu misu a podavame s knedlou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 25. februára 2017
Teľacie koleno s kyslou kapustou
1 telacie koleno, 2 struciky cesnaku, lyzica oleja, 4 lyzice piva, sol, biele korenie, 850 g kyslej kapusty, 2,5 dl jablcnej stavy, 2 klinceky, 2 bobkove listy, 2 jablka, zrnka z feferonky
Umyte, osusene telacie koleno potrieme olejom, solou, korenim, cesnakom. Dame na pekac. Pecieme 2 hodiny. Koleno pocas pecenia potrieme pivom. Do nadoby vlozime kyslu kapustu s jablkovou stavou, pridame bobkove listy, klinceky, zrnka z feferonky. Dusime hodinu. 10 minut pred dovarenim pridame na kocky pokrajane jablka zbavene jadier, sol, korenie. Telacie koleno upravime na predhriatu misu a podavame s knedlou.
Umyte, osusene telacie koleno potrieme olejom, solou, korenim, cesnakom. Dame na pekac. Pecieme 2 hodiny. Koleno pocas pecenia potrieme pivom. Do nadoby vlozime kyslu kapustu s jablkovou stavou, pridame bobkove listy, klinceky, zrnka z feferonky. Dusime hodinu. 10 minut pred dovarenim pridame na kocky pokrajane jablka zbavene jadier, sol, korenie. Telacie koleno upravime na predhriatu misu a podavame s knedlou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára