Odblanene a umyte telacie maso pokrajame na rezne, trosku naklepeme, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, poprasime mukou a na masti opecieme. Opecene rezne prelozime do rajnice, pridame maslo a prikryte dusime. Na masti spod masa podusime pokrajane sampinony, pridame nakrajanu kuraciu pecen a spolu kratko podusime. Posypeme zelenym petrzlenom. Opecene rezne upravime na misu, na ne dame udusene sampinony s pecenou a hned podavame.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 25. februára 2017
Teľacie stehno s kuracou pečeňou
400 g telacieho masa zo stehna, sol, mlete cierne korenie, hladka muka, 40 g masti, 30 g masla, 100 g sampinonov, 200 g kuracej pecene, zeleny petrzlen
Odblanene a umyte telacie maso pokrajame na rezne, trosku naklepeme, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, poprasime mukou a na masti opecieme. Opecene rezne prelozime do rajnice, pridame maslo a prikryte dusime. Na masti spod masa podusime pokrajane sampinony, pridame nakrajanu kuraciu pecen a spolu kratko podusime. Posypeme zelenym petrzlenom. Opecene rezne upravime na misu, na ne dame udusene sampinony s pecenou a hned podavame.
Odblanene a umyte telacie maso pokrajame na rezne, trosku naklepeme, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, poprasime mukou a na masti opecieme. Opecene rezne prelozime do rajnice, pridame maslo a prikryte dusime. Na masti spod masa podusime pokrajane sampinony, pridame nakrajanu kuraciu pecen a spolu kratko podusime. Posypeme zelenym petrzlenom. Opecene rezne upravime na misu, na ne dame udusene sampinony s pecenou a hned podavame.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára