Telacie maso odblanime, rychlo umyjeme, osusime obruskom, pokrajame na rezne, naklepeme, osolime a prikryte opecieme na rozpalenom masle. Polejeme kyslou smotanou a chvilu spolu dusime. Naostatok pokvapkame citronovou stavou a podavame.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 25. februára 2017
Teľacie rezne opekané na masle
400 g telacieho masa zo stehna, sol, 60 g masla, 1/2 dl kyslej smotany, citronova stava
Telacie maso odblanime, rychlo umyjeme, osusime obruskom, pokrajame na rezne, naklepeme, osolime a prikryte opecieme na rozpalenom masle. Polejeme kyslou smotanou a chvilu spolu dusime. Naostatok pokvapkame citronovou stavou a podavame.
Telacie maso odblanime, rychlo umyjeme, osusime obruskom, pokrajame na rezne, naklepeme, osolime a prikryte opecieme na rozpalenom masle. Polejeme kyslou smotanou a chvilu spolu dusime. Naostatok pokvapkame citronovou stavou a podavame.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára