Rezne naklepeme a opecieme po oboch stranach na tuku. 1/2 salky vody s octom a solou povarime, do vychladnuteho pridame paradajkovy pretlak, worcester, zltky a slahame nad horucou parou, az zhustne. Potom pridame gulku masla s mukou, prilejeme stavu z prirodnych reznov a troch rozriedime vyvarom. Omacku nalejeme na rezne a posypeme zelenym petrzlenom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 25. februára 2017
Prírodné teľacie rezne s francúzskou omáčkou
50 dkg reznov, 5 dkg tuku, 5 dkg masla, 1/2 salky vody z octom, 5 lyzic paradajkoveho pretlaku, 2-3 zltky, 1 lyzica muky, 5 lyzic vyvaru, zeleny petrzlen, worcesterova omacka, sol
Rezne naklepeme a opecieme po oboch stranach na tuku. 1/2 salky vody s octom a solou povarime, do vychladnuteho pridame paradajkovy pretlak, worcester, zltky a slahame nad horucou parou, az zhustne. Potom pridame gulku masla s mukou, prilejeme stavu z prirodnych reznov a troch rozriedime vyvarom. Omacku nalejeme na rezne a posypeme zelenym petrzlenom.
Rezne naklepeme a opecieme po oboch stranach na tuku. 1/2 salky vody s octom a solou povarime, do vychladnuteho pridame paradajkovy pretlak, worcester, zltky a slahame nad horucou parou, az zhustne. Potom pridame gulku masla s mukou, prilejeme stavu z prirodnych reznov a troch rozriedime vyvarom. Omacku nalejeme na rezne a posypeme zelenym petrzlenom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára