Jahnacie maso vyklepeme, okorenime, osolime a z obidvoch stran na oleji prudko opecieme. Potom podlejeme vyvarom a dusime domakka. Ozdobime hruskou, do ktorej dame brusnice, ozdobime podkrojenou polovickou pomaranca, ktory ozdobime hrozienkami alebo brusnicami. Navrch masa dame polovicku sampinonov. Ako prilohu podavame hraskovu ryzu a zeleninovu oblohu.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 25. februára 2017
Labužnícka pochúťka
4 platky jahnaciny, 2 pomarance, 100 g sterilizovanych sampinonov, 4 polovicky sterilizovanych hrusiek, 100 g sterilizovanych brusnic, korenie, sol, olej, 2,5 l vyvaru
Jahnacie maso vyklepeme, okorenime, osolime a z obidvoch stran na oleji prudko opecieme. Potom podlejeme vyvarom a dusime domakka. Ozdobime hruskou, do ktorej dame brusnice, ozdobime podkrojenou polovickou pomaranca, ktory ozdobime hrozienkami alebo brusnicami. Navrch masa dame polovicku sampinonov. Ako prilohu podavame hraskovu ryzu a zeleninovu oblohu.
Jahnacie maso vyklepeme, okorenime, osolime a z obidvoch stran na oleji prudko opecieme. Potom podlejeme vyvarom a dusime domakka. Ozdobime hruskou, do ktorej dame brusnice, ozdobime podkrojenou polovickou pomaranca, ktory ozdobime hrozienkami alebo brusnicami. Navrch masa dame polovicku sampinonov. Ako prilohu podavame hraskovu ryzu a zeleninovu oblohu.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára