Stehno z jahnata zbavime kosti, zviazeme motuzom a poprestykame varenou slaninou. Potom posolime, polejeme olejom a pecieme v horucej rure do cervena. Pocas pecenia obraciame a polievame stavou. Ked je maso makke, vyberieme ho, stavu nechame trochu poprazit, potom ju zaprasime mukou a nalejeme na pokrajane maso. Podavame s hlavkovym salatom alebo s jemnym privarkom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 25. februára 2017
Pečené jahňacie stehno
stehno z jahnacieho masa, 2 lyzice oleja, 100 g udenej slaniny, 1 lyzica muky, sol
Stehno z jahnata zbavime kosti, zviazeme motuzom a poprestykame varenou slaninou. Potom posolime, polejeme olejom a pecieme v horucej rure do cervena. Pocas pecenia obraciame a polievame stavou. Ked je maso makke, vyberieme ho, stavu nechame trochu poprazit, potom ju zaprasime mukou a nalejeme na pokrajane maso. Podavame s hlavkovym salatom alebo s jemnym privarkom.
Stehno z jahnata zbavime kosti, zviazeme motuzom a poprestykame varenou slaninou. Potom posolime, polejeme olejom a pecieme v horucej rure do cervena. Pocas pecenia obraciame a polievame stavou. Ked je maso makke, vyberieme ho, stavu nechame trochu poprazit, potom ju zaprasime mukou a nalejeme na pokrajane maso. Podavame s hlavkovym salatom alebo s jemnym privarkom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára