Odrate, rozobrate a ocistene jahna alebo kozla posolime a plnime plnkou. Opecieme na zlto drobno pokrajanu cibulu, pridame posekanu petrzlenovu vnat, nadrobno pokrajane hruby a vsetko spolu poprazime. Do mlieka namocime 2 zemle, 2 vajcia, sol, korenie, majoran a zomletu udenu slaninu s pecienkou. Touto zmesou naplnime jahna-kozla a poliate olejom pecieme docervena.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 25. februára 2017
Pečené jahňa alebo kozľa
mlade jahna alebo kozla, 1 velka cibula, 2 lyzice oleja, 10 g susenych hribov, 2 zemle, sol, 1 dl mlieka, 2 vajcia, mlete cierne korenie, majoran, petrzlenova vnat, 100 g udenej slaniny, pecienka z jahnata alebo kozlata, sol
Odrate, rozobrate a ocistene jahna alebo kozla posolime a plnime plnkou. Opecieme na zlto drobno pokrajanu cibulu, pridame posekanu petrzlenovu vnat, nadrobno pokrajane hruby a vsetko spolu poprazime. Do mlieka namocime 2 zemle, 2 vajcia, sol, korenie, majoran a zomletu udenu slaninu s pecienkou. Touto zmesou naplnime jahna-kozla a poliate olejom pecieme docervena.
Odrate, rozobrate a ocistene jahna alebo kozla posolime a plnime plnkou. Opecieme na zlto drobno pokrajanu cibulu, pridame posekanu petrzlenovu vnat, nadrobno pokrajane hruby a vsetko spolu poprazime. Do mlieka namocime 2 zemle, 2 vajcia, sol, korenie, majoran a zomletu udenu slaninu s pecienkou. Touto zmesou naplnime jahna-kozla a poliate olejom pecieme docervena.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára