Umyte osusene maso pokvapkame so vsetkych stran citronovou stavou, osolime, okorenime a vlozime do vymasteneho pekaca. Navrch nalejeme trochu oleja a pecieme v stredne teplej rure 1-1 1/2 hodiny. Ak treba trochu podlievame. Asi pol hodiny pred dokoncenim pridame olupane na stvrtinky pokrajane zemiaky a cele olupane rajciaky.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 25. februára 2017
Pečené jahňacie mäso
1 kg masa z jahnata, 1 citron, sol, cierne korenie, olej, 1 kg zemiakov, 4 rajciaky
Umyte osusene maso pokvapkame so vsetkych stran citronovou stavou, osolime, okorenime a vlozime do vymasteneho pekaca. Navrch nalejeme trochu oleja a pecieme v stredne teplej rure 1-1 1/2 hodiny. Ak treba trochu podlievame. Asi pol hodiny pred dokoncenim pridame olupane na stvrtinky pokrajane zemiaky a cele olupane rajciaky.
Umyte osusene maso pokvapkame so vsetkych stran citronovou stavou, osolime, okorenime a vlozime do vymasteneho pekaca. Navrch nalejeme trochu oleja a pecieme v stredne teplej rure 1-1 1/2 hodiny. Ak treba trochu podlievame. Asi pol hodiny pred dokoncenim pridame olupane na stvrtinky pokrajane zemiaky a cele olupane rajciaky.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára