Odblanene rezne naklepeme, osolime, poprasime mukou a na rozpalenej masti opekame na kazdej strane 3 minuty. Hotove prelozime na ohriatu misu, stavu podlejeme smotanou, kratko povarime, prisolime, dame niekolko kvapiek citronovej stavy a na mise pripravene rezne polejeme.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 25. februára 2017
Teľací rezeň so smotanou
4 telacie rezne, sol, trochu hladkej muky, 1 lyzica masti, 1/8 l kyslej smotany, citronova stava
Odblanene rezne naklepeme, osolime, poprasime mukou a na rozpalenej masti opekame na kazdej strane 3 minuty. Hotove prelozime na ohriatu misu, stavu podlejeme smotanou, kratko povarime, prisolime, dame niekolko kvapiek citronovej stavy a na mise pripravene rezne polejeme.
Odblanene rezne naklepeme, osolime, poprasime mukou a na rozpalenej masti opekame na kazdej strane 3 minuty. Hotove prelozime na ohriatu misu, stavu podlejeme smotanou, kratko povarime, prisolime, dame niekolko kvapiek citronovej stavy a na mise pripravene rezne polejeme.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára