Umyte maso pokrajame na mensie kusky, osolime a prudko opecieme na masti. Dochutime mletym ciernym korenim a vylozime ho z panvice na predhriaty tanier. Vo vypeku oprazime nadrobno pokrajanu cibulu a sampinony. Osolime a okorenime podla potreby. Po odpareni vody prilejeme vino a chvilu povarime. Omacku zahustime smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali muku. Ked je primerane husta, vlozime do nej oprazene maso.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 25. februára 2017
Teľacie na smotane
600 g telacieho stehna, 2 lyzice oleja, 50 g masti, sol, mlete cierne korenie, 1 cibulu, 200 g sampinonov, 2 dl bieleho vina, 2 dl smotany, 1 lyzicu hladkej muky
Umyte maso pokrajame na mensie kusky, osolime a prudko opecieme na masti. Dochutime mletym ciernym korenim a vylozime ho z panvice na predhriaty tanier. Vo vypeku oprazime nadrobno pokrajanu cibulu a sampinony. Osolime a okorenime podla potreby. Po odpareni vody prilejeme vino a chvilu povarime. Omacku zahustime smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali muku. Ked je primerane husta, vlozime do nej oprazene maso.
Umyte maso pokrajame na mensie kusky, osolime a prudko opecieme na masti. Dochutime mletym ciernym korenim a vylozime ho z panvice na predhriaty tanier. Vo vypeku oprazime nadrobno pokrajanu cibulu a sampinony. Osolime a okorenime podla potreby. Po odpareni vody prilejeme vino a chvilu povarime. Omacku zahustime smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali muku. Ked je primerane husta, vlozime do nej oprazene maso.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára