sobota 4. februára 2017

Špagety s kuracím mäsom a hubami

300 g špagiet, 300 g vykosteného kuracieho mäsa, 300 g čerstvých húb, 80 g syra Eidam, 1 cibuľa, 40 g stuženého tuku, soľ, drvená rasca, 2 dl smotany na šľahanie
Kuracie mäso nakrájame na malé kúsky. Huby očistíme, umyjeme a nakrájame na plátky. Cibuľu nakrájame na kocky a syr nahrubo nastrúhame. Na panvici rozpustíme tuk, osmažíme cibuľu, pridáme a osmažíme mäso, osolíme, okoreníme a 5 minút podusíme. Potom pridáme huby a všetko dusíme do mäkka. V osolenej vode uvaríme cestovinu a rozdelíme na taniere. K mäsu a hubám pridáme smotanu a za stáleho miešania omáčku prehrejeme a polievame ňou cestovinu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára