Spagety uvarime vo velkom mnozstve slanej vody. Na oleji zapenime cibulu, posekane feferony, ocistenu, pokrajanu a jadrovnika zbavenu papriku, pridame rozotrety cesak, rajciakovy pretlak, uvarene spagety a petrzlenovu vnat pokrajanu nadrobno. Posypeme struhanym syrom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
piatok 3. februára 2017
Špagety na spôsob mantua
400 g spagiet, 4 lyzice olja, cibula, 50 g cerstvych feferonov, 2 lyzice rajciakoveho pretlaku, zelena paprika, 100 g tvrdeho syra, strucik cesnaku, petrzlenova vnat, sol
Spagety uvarime vo velkom mnozstve slanej vody. Na oleji zapenime cibulu, posekane feferony, ocistenu, pokrajanu a jadrovnika zbavenu papriku, pridame rozotrety cesak, rajciakovy pretlak, uvarene spagety a petrzlenovu vnat pokrajanu nadrobno. Posypeme struhanym syrom.
Spagety uvarime vo velkom mnozstve slanej vody. Na oleji zapenime cibulu, posekane feferony, ocistenu, pokrajanu a jadrovnika zbavenu papriku, pridame rozotrety cesak, rajciakovy pretlak, uvarene spagety a petrzlenovu vnat pokrajanu nadrobno. Posypeme struhanym syrom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára