Do vacsieho mnozstva vody dame varit spagety. Kym sa uvaria, zapeniem cibulu na rozohriatom oleji, maso pokrajame na tenke rezance a pridame k cibuli. Posolime, okorenime a poprazime. Rozotrieme strucik cesnaku a s rajciakovym pretlakom pridame na panvicu. Udusime vsetko spolu domakka, pritom podlievame vyvarom z masa. Spagety ocedime, nepreplachneme ich vodou, rozmiesame s cerstvym maslom a dame na horuci tanier. Stred taniera vyplnime dusenym masom, spagety na okrajoch taniere posypeme struhanym syrom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
piatok 3. februára 2017
Francúzske špagety
300 g spagiet, 400 g hovadzieho maa, cibula, 4 lyzice oleja, 80 g rajciakoveho pretlaku, strucik cesnaku, stipka mleteho cierneho korenia, lyzica masla, 80 g tvrdeho syra, sol
Do vacsieho mnozstva vody dame varit spagety. Kym sa uvaria, zapeniem cibulu na rozohriatom oleji, maso pokrajame na tenke rezance a pridame k cibuli. Posolime, okorenime a poprazime. Rozotrieme strucik cesnaku a s rajciakovym pretlakom pridame na panvicu. Udusime vsetko spolu domakka, pritom podlievame vyvarom z masa. Spagety ocedime, nepreplachneme ich vodou, rozmiesame s cerstvym maslom a dame na horuci tanier. Stred taniera vyplnime dusenym masom, spagety na okrajoch taniere posypeme struhanym syrom.
Do vacsieho mnozstva vody dame varit spagety. Kym sa uvaria, zapeniem cibulu na rozohriatom oleji, maso pokrajame na tenke rezance a pridame k cibuli. Posolime, okorenime a poprazime. Rozotrieme strucik cesnaku a s rajciakovym pretlakom pridame na panvicu. Udusime vsetko spolu domakka, pritom podlievame vyvarom z masa. Spagety ocedime, nepreplachneme ich vodou, rozmiesame s cerstvym maslom a dame na horuci tanier. Stred taniera vyplnime dusenym masom, spagety na okrajoch taniere posypeme struhanym syrom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára