sobota 25. februára 2017

Poľovnícka kapsa

600 g jelenieho masa, mala flaska leca, feferonka, hrst arasidov, 5 borievok, sojova omacka, mlete cierne korenie, mleta paprika, platok opecenej slaniny, olej
Rano nakrajame maso na rezanceky. Dame ho do porcelanovej misky a pridame koreniny podla chuti. Zalejeme 1 dl oleja a nechame do vecera marinovat. Potom na panvici rozpalime olej. Pridame maso, ktore prudko opecieme. Do toho pridame leco, arasidy a nechame trochu podusit, kym maso nepusti stavu. Priprava maso trva 10 minut. Medzitym si pripravime omelety. Na 1 porciu davame 2 rozslahane vajcia, do ktorych dame pokrajanu uhorku a trosku soli. Do upecenej omelety dame porciu masa a omeletu zabalime. Navrch dame opecenu slaninu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára