Rano nakrajame maso na rezanceky. Dame ho do porcelanovej misky a pridame koreniny podla chuti. Zalejeme 1 dl oleja a nechame do vecera marinovat. Potom na panvici rozpalime olej. Pridame maso, ktore prudko opecieme. Do toho pridame leco, arasidy a nechame trochu podusit, kym maso nepusti stavu. Priprava maso trva 10 minut. Medzitym si pripravime omelety. Na 1 porciu davame 2 rozslahane vajcia, do ktorych dame pokrajanu uhorku a trosku soli. Do upecenej omelety dame porciu masa a omeletu zabalime. Navrch dame opecenu slaninu.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 25. februára 2017
Poľovnícka kapsa
600 g jelenieho masa, mala flaska leca, feferonka, hrst arasidov, 5 borievok, sojova omacka, mlete cierne korenie, mleta paprika, platok opecenej slaniny, olej
Rano nakrajame maso na rezanceky. Dame ho do porcelanovej misky a pridame koreniny podla chuti. Zalejeme 1 dl oleja a nechame do vecera marinovat. Potom na panvici rozpalime olej. Pridame maso, ktore prudko opecieme. Do toho pridame leco, arasidy a nechame trochu podusit, kym maso nepusti stavu. Priprava maso trva 10 minut. Medzitym si pripravime omelety. Na 1 porciu davame 2 rozslahane vajcia, do ktorych dame pokrajanu uhorku a trosku soli. Do upecenej omelety dame porciu masa a omeletu zabalime. Navrch dame opecenu slaninu.
Rano nakrajame maso na rezanceky. Dame ho do porcelanovej misky a pridame koreniny podla chuti. Zalejeme 1 dl oleja a nechame do vecera marinovat. Potom na panvici rozpalime olej. Pridame maso, ktore prudko opecieme. Do toho pridame leco, arasidy a nechame trochu podusit, kym maso nepusti stavu. Priprava maso trva 10 minut. Medzitym si pripravime omelety. Na 1 porciu davame 2 rozslahane vajcia, do ktorych dame pokrajanu uhorku a trosku soli. Do upecenej omelety dame porciu masa a omeletu zabalime. Navrch dame opecenu slaninu.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára