Ocistenych pstruhov nakrajame na porcie, osolime, obalime v muke, rozslahanych vajciah, struhanke, ktoru sme zmiesali so struhanym syrom. Pstruha pomaly usmazime na rozpalenom oleji dozlata, nechame odkvapkat, dame na misu, pokvapkame citronovou stavou a posypeme posekanym zelenym petrzlenom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Pečený pstruh po milánsky
1 kg oistenyh pstruhov, muka, 1-2 vajcia, 2 lyzice prosiatej struhanky, 1 citron, petrzlen, olej, sol
Ocistenych pstruhov nakrajame na porcie, osolime, obalime v muke, rozslahanych vajciah, struhanke, ktoru sme zmiesali so struhanym syrom. Pstruha pomaly usmazime na rozpalenom oleji dozlata, nechame odkvapkat, dame na misu, pokvapkame citronovou stavou a posypeme posekanym zelenym petrzlenom.
Ocistenych pstruhov nakrajame na porcie, osolime, obalime v muke, rozslahanych vajciah, struhanke, ktoru sme zmiesali so struhanym syrom. Pstruha pomaly usmazime na rozpalenom oleji dozlata, nechame odkvapkat, dame na misu, pokvapkame citronovou stavou a posypeme posekanym zelenym petrzlenom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára