Maso, cibulu, navlhcenu zemli a slaninu zomelieme, pridame sol, korenie, majoran, olej, vajce a struhanku. Vsetko spolu premiesame, ked je maso velmi huste, pridame trochu vody. Na doske posypanej struhankou sformujeme sulok, ktory dame na pekac vymasteny olejom. Na maso poukladame tenke platky slaniny a v rure pecieme, pricom ho casto polievame vlastnou stavou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 25. februára 2017
Jelenia fašírka
350 g jelenieho masa, 30 g cibule, 30 g slaniny, 30 g oleja, zemla, sol, mlete cierne korenie, majoran, vajce, 3 lyzice struhanky
Maso, cibulu, navlhcenu zemli a slaninu zomelieme, pridame sol, korenie, majoran, olej, vajce a struhanku. Vsetko spolu premiesame, ked je maso velmi huste, pridame trochu vody. Na doske posypanej struhankou sformujeme sulok, ktory dame na pekac vymasteny olejom. Na maso poukladame tenke platky slaniny a v rure pecieme, pricom ho casto polievame vlastnou stavou.
Maso, cibulu, navlhcenu zemli a slaninu zomelieme, pridame sol, korenie, majoran, olej, vajce a struhanku. Vsetko spolu premiesame, ked je maso velmi huste, pridame trochu vody. Na doske posypanej struhankou sformujeme sulok, ktory dame na pekac vymasteny olejom. Na maso poukladame tenke platky slaniny a v rure pecieme, pricom ho casto polievame vlastnou stavou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára