Zo stehna nakrajame 40 g file, ktore zlahka naklepeme, osolime, pomucime do ruzova opecieme na oleji. Po opeceni olej zlejeme, pridame maslo a file na nom kratko opecieme. Broskyne nechame odkvapkat, potom pokrajame na polomesiaciky, obalime v muke a rozslahanom vajci, este raz obalime v muke a vajci, potom vyprazime v horucom oleji. Hotove file rozdelime na taniere, oblozime vyprazanymi broskynami, polejeme vypekom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 25. februára 2017
Jahňacie filé s broskyňami
600 g jahnacieho masa zo stehna, 80 g hladkej muky, 40 g masti, 100 g oleja, 200 g broskynoveho kompotu, vajce, sol
Zo stehna nakrajame 40 g file, ktore zlahka naklepeme, osolime, pomucime do ruzova opecieme na oleji. Po opeceni olej zlejeme, pridame maslo a file na nom kratko opecieme. Broskyne nechame odkvapkat, potom pokrajame na polomesiaciky, obalime v muke a rozslahanom vajci, este raz obalime v muke a vajci, potom vyprazime v horucom oleji. Hotove file rozdelime na taniere, oblozime vyprazanymi broskynami, polejeme vypekom.
Zo stehna nakrajame 40 g file, ktore zlahka naklepeme, osolime, pomucime do ruzova opecieme na oleji. Po opeceni olej zlejeme, pridame maslo a file na nom kratko opecieme. Broskyne nechame odkvapkat, potom pokrajame na polomesiaciky, obalime v muke a rozslahanom vajci, este raz obalime v muke a vajci, potom vyprazime v horucom oleji. Hotove file rozdelime na taniere, oblozime vyprazanymi broskynami, polejeme vypekom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára