Cestoviny uvaríme v osolenej vode, brokolicu nakrájeme na kusky a kratko povarime. Vývar z brokolice použijeme ako základ k omáčke. Do 1,5 až 2 dcl hotového vývaru pridáme nastrúhaný syr NIVA, pretlačený cesnak a povaríme až kým omáčka nezhustne. Do hotovej omáčky pridáme uvarenú brokolicu. Podávame najlepsie na ciernom tanieri cestoviny zaliate omáčkou a posypané nasucho opraženými slnečnicovými semienkami.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 4. februára 2017
Cestoviny so brokolicou a nivovou omáčkou
200 g cestoviny - vretená prípadne mušličky, 300 g brokolica, 200 g syr NIVA, 2 strúčiky cesnaku, slnečnicové semienka, soľ
Cestoviny uvaríme v osolenej vode, brokolicu nakrájeme na kusky a kratko povarime. Vývar z brokolice použijeme ako základ k omáčke. Do 1,5 až 2 dcl hotového vývaru pridáme nastrúhaný syr NIVA, pretlačený cesnak a povaríme až kým omáčka nezhustne. Do hotovej omáčky pridáme uvarenú brokolicu. Podávame najlepsie na ciernom tanieri cestoviny zaliate omáčkou a posypané nasucho opraženými slnečnicovými semienkami.
Cestoviny uvaríme v osolenej vode, brokolicu nakrájeme na kusky a kratko povarime. Vývar z brokolice použijeme ako základ k omáčke. Do 1,5 až 2 dcl hotového vývaru pridáme nastrúhaný syr NIVA, pretlačený cesnak a povaríme až kým omáčka nezhustne. Do hotovej omáčky pridáme uvarenú brokolicu. Podávame najlepsie na ciernom tanieri cestoviny zaliate omáčkou a posypané nasucho opraženými slnečnicovými semienkami.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára