Uvarime cestovinu tak, aby boli dostatocne makke. Na panvicu nalejeme trosku oleja, pridame cesnak a chvilu, do spenenia, miesame. Pripravene maso nakrajame na rezanceky a pridame k cesnaku. Dusime do zltkasteho sfarbenia masa. Na maso nasypeme korenie a pridame paradajkovy pretlak a trosku smotany. Pridame vodu a varime 10 minut. Podavame s postruhanym parmezanom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 4. februára 2017
Cestoviny Sen
500 g cestovin, paradajkovy pretlak, cesnak, provensalske korenie, smotanu, vodu, sol, olivovy olej, 4 kuracie prsia, cierne korenie
Uvarime cestovinu tak, aby boli dostatocne makke. Na panvicu nalejeme trosku oleja, pridame cesnak a chvilu, do spenenia, miesame. Pripravene maso nakrajame na rezanceky a pridame k cesnaku. Dusime do zltkasteho sfarbenia masa. Na maso nasypeme korenie a pridame paradajkovy pretlak a trosku smotany. Pridame vodu a varime 10 minut. Podavame s postruhanym parmezanom.
Uvarime cestovinu tak, aby boli dostatocne makke. Na panvicu nalejeme trosku oleja, pridame cesnak a chvilu, do spenenia, miesame. Pripravene maso nakrajame na rezanceky a pridame k cesnaku. Dusime do zltkasteho sfarbenia masa. Na maso nasypeme korenie a pridame paradajkovy pretlak a trosku smotany. Pridame vodu a varime 10 minut. Podavame s postruhanym parmezanom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára