Udene maso nakrajane na kocky zalejeme studenou vodou a privedieme do varu. Potom nechame odkvapkat, vlozime do studenej vody a osusime. Na panvici s ochrannou vrstvou masa prudko opekame 3 minuty, potom pridame pokrajanu cibulu a dusime dozlatista. Maso s cibulou prelozime do hrnca, zalejeme smotanou a po zovreti 10 minut pomaly varime. Hrasok uvarime v osolenej vode, odkvapkany vsypeme do smotanovej zmesi. Zohrievame este 3 minuty. V osolenej vode uvarime cestoviny a ocedene zmiesame so smotanovou omackou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 4. februára 2017
Cestovina s údeným mäsom a smotanovou omáčkou
1/2 kg cestoviny, 300 g prerasteneho udeneho masa, 2 PL oleja, cibula, 1/2 l sladkej smotany, 150 g hrasku, 2 PL parmezanu, olej, sol
Udene maso nakrajane na kocky zalejeme studenou vodou a privedieme do varu. Potom nechame odkvapkat, vlozime do studenej vody a osusime. Na panvici s ochrannou vrstvou masa prudko opekame 3 minuty, potom pridame pokrajanu cibulu a dusime dozlatista. Maso s cibulou prelozime do hrnca, zalejeme smotanou a po zovreti 10 minut pomaly varime. Hrasok uvarime v osolenej vode, odkvapkany vsypeme do smotanovej zmesi. Zohrievame este 3 minuty. V osolenej vode uvarime cestoviny a ocedene zmiesame so smotanovou omackou.
Udene maso nakrajane na kocky zalejeme studenou vodou a privedieme do varu. Potom nechame odkvapkat, vlozime do studenej vody a osusime. Na panvici s ochrannou vrstvou masa prudko opekame 3 minuty, potom pridame pokrajanu cibulu a dusime dozlatista. Maso s cibulou prelozime do hrnca, zalejeme smotanou a po zovreti 10 minut pomaly varime. Hrasok uvarime v osolenej vode, odkvapkany vsypeme do smotanovej zmesi. Zohrievame este 3 minuty. V osolenej vode uvarime cestoviny a ocedene zmiesame so smotanovou omackou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára