sobota 4. februára 2017

Bylinkové mäsové guľky so špagetami

500 g mleteho masa, cibula, 2 CL susenych miesanych byliniek, baklazan, cuketu, cervenu papriku, cervenu cibulu, 1 PL olivoveho oleja, 400 g konzervu krajanych paradajok, 250 g spagiet
Maso dame do misky spolu s najemno nakrajanou cibulou a bylinkami. Zmiesame a vytvarujeme 12 guliek. Dame do chladnicky pokial si pripravime zeleninovu omacku. Na kocky nakrajame baklazan, cuketu, cibulu a papriku. Do panvice dame olej a oprazime vsetku zeleninu do makka. Pridame paradajky z konzervy, zakryjeme pokrievkou a varime 30 minut pri nizkej teplote. Spagety uvarime podla navodu na obale. Do hlbsej panvice dame olej a pripravene gulky oprazime do hneda.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára