Zelenina: uhorka, 2 salky mladych spenatovych listov, 1/2 odstavenej limety, 1 a 1/2 PL avokadoveho oleja
Cestoviny: 3,4 litra vody, 2 PL hroznoveho oleja, balenie rezancov z mrlika cilskeho varenych a scedenych, 2 PL avokadoveho oleja, 1/4 salky zeleninoveho vyvaru, 1 CL real salt, 1 CL pestovaneho korenia, 1/4 salky nastrihanej bazalky
Pesto: V kuchynskom robote spracujeme citronovu stavu a olej na pyre. Mixer nastavime na pulzny rezim a nakrajame articoky tak, aby sa v peste nachadzali iba kusky.
Priprava zeleniny: Nakrajame uhorku. Premiesame ju so spenatom. Zmiesame limetovu stavu a olej, pridame k uhorke a spenatu a nechame marinovat.
Cestoviny: Uvedieme do varu 3,4 litra vody a pridame 2 PL oleja. Za ustavicneho miesania vhodime cestoviny. Varime 4 minuty. Scedime cestoviny a vlozime spat do hrnca. Premiesame ich s avokadovym olejom, vyvarom, solou, korenim a bazalkou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára