Cestovinu dáme varit do osolenej vody. Sunku nakrajame na kocky, sampiony a kukuricu nechame odkvapkat, syr nastruhame. Na hlbsej panvici na troche oleja oprazime sunku, pridame kukuricu a sampiony. Osolime, okorenime. Po uvareni cestovinu scedime. Na tanier dame cestovinu, na to zmes z panvice, pridame kyslu smotanu a postruhany syr.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 4. februára 2017
Cestovina s kyslou smotanou
Cestoviny (kolienka, makarony), sunka, steril. kukurica, sampiony, tvrdy syr, kyslá smotana, olej, sol, korenie
Cestovinu dáme varit do osolenej vody. Sunku nakrajame na kocky, sampiony a kukuricu nechame odkvapkat, syr nastruhame. Na hlbsej panvici na troche oleja oprazime sunku, pridame kukuricu a sampiony. Osolime, okorenime. Po uvareni cestovinu scedime. Na tanier dame cestovinu, na to zmes z panvice, pridame kyslu smotanu a postruhany syr.
Cestovinu dáme varit do osolenej vody. Sunku nakrajame na kocky, sampiony a kukuricu nechame odkvapkat, syr nastruhame. Na hlbsej panvici na troche oleja oprazime sunku, pridame kukuricu a sampiony. Osolime, okorenime. Po uvareni cestovinu scedime. Na tanier dame cestovinu, na to zmes z panvice, pridame kyslu smotanu a postruhany syr.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára