Na horucom oleji oprazime surovu cestovinu do svetlo hneda. Trva to velmi kratko, tak musime davat pozor, aby sa nam nepripekla. Potom pridame ryzu a zalejeme vodou, alebo vyvarom. Do polosurovej ryze pridame zeleninu podla chuti a dovarime. Na koniec osolime a dochutime. Tesne pred podavanim mozeme posypat struhanym syrom, hlavne ak sme do nej dali vela zeleniny a podavame ju ako hlavne jedlo.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 4. februára 2017
Cestovinová ryža
bielu ryzu, olej, cestovinu (najlepsie mensiu), zeleninu, sol, korenie
Na horucom oleji oprazime surovu cestovinu do svetlo hneda. Trva to velmi kratko, tak musime davat pozor, aby sa nam nepripekla. Potom pridame ryzu a zalejeme vodou, alebo vyvarom. Do polosurovej ryze pridame zeleninu podla chuti a dovarime. Na koniec osolime a dochutime. Tesne pred podavanim mozeme posypat struhanym syrom, hlavne ak sme do nej dali vela zeleniny a podavame ju ako hlavne jedlo.
Na horucom oleji oprazime surovu cestovinu do svetlo hneda. Trva to velmi kratko, tak musime davat pozor, aby sa nam nepripekla. Potom pridame ryzu a zalejeme vodou, alebo vyvarom. Do polosurovej ryze pridame zeleninu podla chuti a dovarime. Na koniec osolime a dochutime. Tesne pred podavanim mozeme posypat struhanym syrom, hlavne ak sme do nej dali vela zeleniny a podavame ju ako hlavne jedlo.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára