sobota 4. februára 2017

Cannelloni

Rezancové cesto.
Plnka: 250 g mletého hovädzieho mäsa, 200 g nastrúhaného syra, 4 lyžice nastrúhaného parmezánu, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 4 lyžice olivového oleja, lyžička nasekaného oregana, 1 čajová lyžička nasekanej bazalky, tuk na vymastenie formy, mleté čierne korenie, soľ
Cesto vyvaľkáme natenko, nakrájame na veľké štvorce, necháme schnúť asi 30 minút. Potom varíme v osolenej vode 5 minút. Olej rozpálime na panvici, pridáme mleté mäso, cesnak rozotretý so soľou a opražíme. Primiešame nadrobno nakrájanú cibuľu a opražíme do sklovita. Osolíme a ochutíme mletým čiernym korením, nasekanými bylinkami a nastrúhaným parmezánom. Plnku rozdelíme na štvorce cesta, stočíme, naukladáme do vymastenej nákypovej formy, posypeme nasekaným syrom a zapečieme.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára