sobota 4. februára 2017

Zapečené cestoviny s mäsom

300 g bravcoveho masa, 40 g tvrdeho syra, 2 vajcia, 1,7 dl mlieka, 125 g margarinu, 650 g cestovin, 40 g sterilizovaneho hrasku, 20 g hladkej muky, struhanku, sol
Cestoviny uvarime v slanej vode. Uvarene preplachneme studenou vodou. Tuk rozpustime, pridame hladku muku a urobime svetlu zasmazku, ktoru rozriedime mliekom, vyslahame a varime 30 minut. Do hotoveho besamelu primiesame vajcia. Cestoviny zmiesame s nadrobno nakrajanym, uvarenym alebo upecenym masom a hraskom. Primiesame besamel a dame do vymasteneho a struhankou vysypaneho pekaca. Povrch posypeme struhanym syrom a pokropime castou tuku., Cestoviny zapecieme vo vyhriatej rure.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára