Cestoviny uvarime v slanej vode. Uvarene preplachneme studenou vodou. Tuk rozpustime, pridame hladku muku a urobime svetlu zasmazku, ktoru rozriedime mliekom, vyslahame a varime 30 minut. Do hotoveho besamelu primiesame vajcia. Cestoviny zmiesame s nadrobno nakrajanym, uvarenym alebo upecenym masom a hraskom. Primiesame besamel a dame do vymasteneho a struhankou vysypaneho pekaca. Povrch posypeme struhanym syrom a pokropime castou tuku., Cestoviny zapecieme vo vyhriatej rure.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 4. februára 2017
Zapečené cestoviny s mäsom
300 g bravcoveho masa, 40 g tvrdeho syra, 2 vajcia, 1,7 dl mlieka, 125 g margarinu, 650 g cestovin, 40 g sterilizovaneho hrasku, 20 g hladkej muky, struhanku, sol
Cestoviny uvarime v slanej vode. Uvarene preplachneme studenou vodou. Tuk rozpustime, pridame hladku muku a urobime svetlu zasmazku, ktoru rozriedime mliekom, vyslahame a varime 30 minut. Do hotoveho besamelu primiesame vajcia. Cestoviny zmiesame s nadrobno nakrajanym, uvarenym alebo upecenym masom a hraskom. Primiesame besamel a dame do vymasteneho a struhankou vysypaneho pekaca. Povrch posypeme struhanym syrom a pokropime castou tuku., Cestoviny zapecieme vo vyhriatej rure.
Cestoviny uvarime v slanej vode. Uvarene preplachneme studenou vodou. Tuk rozpustime, pridame hladku muku a urobime svetlu zasmazku, ktoru rozriedime mliekom, vyslahame a varime 30 minut. Do hotoveho besamelu primiesame vajcia. Cestoviny zmiesame s nadrobno nakrajanym, uvarenym alebo upecenym masom a hraskom. Primiesame besamel a dame do vymasteneho a struhankou vysypaneho pekaca. Povrch posypeme struhanym syrom a pokropime castou tuku., Cestoviny zapecieme vo vyhriatej rure.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára