Cibulu ocistime, vrsky zrezeme a vnutro ciastocne vydlabeme. Vydlabane vnutro cibul posekame a spenime na rozohriatej masti. Pridame zomlete maso, oprazime, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, pridame mletu cervenu papriku, rozotrety cesnak, premiesame. Pripravenou zmesou naplnime cibule, dame na vymastenu panvicu a pecieme v rure 25 minut. Potom podlejeme rajciakovou omackou a pecieme.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Pečená cibuľa plnená mletým mäsom
4 cibule, 20 g masti, 200 g bravcoveho masa z pliecka, mlete cierne korenie, mleta cervena paprika, strucik cesnaku, rajciakova omacka
Cibulu ocistime, vrsky zrezeme a vnutro ciastocne vydlabeme. Vydlabane vnutro cibul posekame a spenime na rozohriatej masti. Pridame zomlete maso, oprazime, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, pridame mletu cervenu papriku, rozotrety cesnak, premiesame. Pripravenou zmesou naplnime cibule, dame na vymastenu panvicu a pecieme v rure 25 minut. Potom podlejeme rajciakovou omackou a pecieme.
Cibulu ocistime, vrsky zrezeme a vnutro ciastocne vydlabeme. Vydlabane vnutro cibul posekame a spenime na rozohriatej masti. Pridame zomlete maso, oprazime, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, pridame mletu cervenu papriku, rozotrety cesnak, premiesame. Pripravenou zmesou naplnime cibule, dame na vymastenu panvicu a pecieme v rure 25 minut. Potom podlejeme rajciakovou omackou a pecieme.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára