Makarony uvarime podla navodu na obale. V panvici zohrejeme maslo, pridame muku a varime minutku. Pomaly prilejeme mlieko a miesame na nizkej teplote, pokial nam to nezacne hustnut. Nastruhame eidam a pridame k mlieku. Slaninku si nakrajame na velkost, aku potrebujeme na obalenie porov a paradajok. Por a paradajky obalime v slaninke. Dame 4 kusky na kazdu spajdlu a ugrilujeme, pokial slaninka nie je uvarena. Mliekovo syrovu omacku nalejeme na zliate makarony, premiesame. Osolime a okorenime. Dame do pekaca.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 4. februára 2017
Makaróny s kebabom
350 g makaronov, 40 g masla, 25 g hladkej muky, 100 g eidamu, 8 platkov slaniny, sol, mlete cierne korenie, por, 2 paradajky nakrajane na stvrtky, 4 spajdle, 25 g nastruhaneho parmezanu, petrzlenova vnat
Makarony uvarime podla navodu na obale. V panvici zohrejeme maslo, pridame muku a varime minutku. Pomaly prilejeme mlieko a miesame na nizkej teplote, pokial nam to nezacne hustnut. Nastruhame eidam a pridame k mlieku. Slaninku si nakrajame na velkost, aku potrebujeme na obalenie porov a paradajok. Por a paradajky obalime v slaninke. Dame 4 kusky na kazdu spajdlu a ugrilujeme, pokial slaninka nie je uvarena. Mliekovo syrovu omacku nalejeme na zliate makarony, premiesame. Osolime a okorenime. Dame do pekaca.
Makarony uvarime podla navodu na obale. V panvici zohrejeme maslo, pridame muku a varime minutku. Pomaly prilejeme mlieko a miesame na nizkej teplote, pokial nam to nezacne hustnut. Nastruhame eidam a pridame k mlieku. Slaninku si nakrajame na velkost, aku potrebujeme na obalenie porov a paradajok. Por a paradajky obalime v slaninke. Dame 4 kusky na kazdu spajdlu a ugrilujeme, pokial slaninka nie je uvarena. Mliekovo syrovu omacku nalejeme na zliate makarony, premiesame. Osolime a okorenime. Dame do pekaca.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára