Nakrájme cibuľu a dáme do pekáča speniť.Cibuľu poprášime paprikou a potom dáme orestovať mäso a na kolieska nakrájanú klobásu.Keď je mäso opečené pridáme neuvarenú ryžu,soľ, korenie a keď je už ryža biela tak pridáme a kapustu. Všetko dôkladne premiešame, zalejeme vodou a smotanou. Potom dáme piecť do rúry rozohriatej na vysokú teplotu a necháme zapiecť v nezakrytom pekáči asi pol hodiny.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Koložvárska kapusta s mäsom
500 g mletého mäsa, 1 balíček kyslej kapusty, 3 hrste ryže, 1 pikantná klobása ,250 ml smotany sladká paprika, soľ, čierne korenie, 100 g cibule ,olej, 100 ml vody
Nakrájme cibuľu a dáme do pekáča speniť.Cibuľu poprášime paprikou a potom dáme orestovať mäso a na kolieska nakrájanú klobásu.Keď je mäso opečené pridáme neuvarenú ryžu,soľ, korenie a keď je už ryža biela tak pridáme a kapustu. Všetko dôkladne premiešame, zalejeme vodou a smotanou. Potom dáme piecť do rúry rozohriatej na vysokú teplotu a necháme zapiecť v nezakrytom pekáči asi pol hodiny.
Nakrájme cibuľu a dáme do pekáča speniť.Cibuľu poprášime paprikou a potom dáme orestovať mäso a na kolieska nakrájanú klobásu.Keď je mäso opečené pridáme neuvarenú ryžu,soľ, korenie a keď je už ryža biela tak pridáme a kapustu. Všetko dôkladne premiešame, zalejeme vodou a smotanou. Potom dáme piecť do rúry rozohriatej na vysokú teplotu a necháme zapiecť v nezakrytom pekáči asi pol hodiny.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára