štvrtok 23. februára 2017

Koložvárska kapusta s mäsom

500 g mletého mäsa,  1 balíček kyslej kapusty, 3 hrste ryže, 1 pikantná klobása  ,250 ml smotany sladká paprika,  soľ, čierne korenie, 100 g cibule ,olej, 100 ml vody
Nakrájme cibuľu a dáme do pekáča speniť.Cibuľu poprášime paprikou a potom dáme orestovať mäso a na kolieska nakrájanú klobásu.Keď je mäso opečené pridáme neuvarenú ryžu,soľ, korenie a keď je už ryža biela tak pridáme a kapustu. Všetko dôkladne premiešame, zalejeme vodou a smotanou. Potom dáme piecť do rúry rozohriatej na vysokú teplotu a necháme zapiecť v nezakrytom pekáči asi pol hodiny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára