Vypracovane cesto rozvalkame a vykrajujeme s neho trojuholnicky, ktore naplnime plnkou z nadrobno nakrajanych spekacikov, alebo zo zvyskov peceneho masa, zeleniny a pod. Trojuholnicky zvineme ako rozky, potrieme rozslahanym vajickom, osolime, posypeme rascou a upecieme.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 28. januára 2017
Zemiakové rožteky
200 g polohrubej muky, 180 g nastruhanych studenych varenych zemiakov, 100 g tuku, 1/2 balicku prasku do peciva, stipka soli
Vypracovane cesto rozvalkame a vykrajujeme s neho trojuholnicky, ktore naplnime plnkou z nadrobno nakrajanych spekacikov, alebo zo zvyskov peceneho masa, zeleniny a pod. Trojuholnicky zvineme ako rozky, potrieme rozslahanym vajickom, osolime, posypeme rascou a upecieme.
Vypracovane cesto rozvalkame a vykrajujeme s neho trojuholnicky, ktore naplnime plnkou z nadrobno nakrajanych spekacikov, alebo zo zvyskov peceneho masa, zeleniny a pod. Trojuholnicky zvineme ako rozky, potrieme rozslahanym vajickom, osolime, posypeme rascou a upecieme.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára