Hlávkový šalát dobre umyjeme pod tečúcou vodou, rozdelíme na lístky a pokrájame na tenšie rezance. Pomaranč olúpeme, pokrájame na kolieska a kolieska na štvrtky. Kapiu pokrájame nadrobno.Pripravený šalát, pomaranč a kapiu vložíme do misky a pokvapkáme olejom. Zalejeme nálevom, ktorý pripravíme z vody, citrónovej šťavy, soli, mletého čierneho korenia. Dochutíme cukrom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 26. januára 2017
Vitamínový šalát
1 hlávku šalátu, 1 pomaranč ,1 veľkú lyžicu konzervovanej kapie, olivový olej, citrónovú šťavu, soľ cukor, mleté čierne korenie
Hlávkový šalát dobre umyjeme pod tečúcou vodou, rozdelíme na lístky a pokrájame na tenšie rezance. Pomaranč olúpeme, pokrájame na kolieska a kolieska na štvrtky. Kapiu pokrájame nadrobno.Pripravený šalát, pomaranč a kapiu vložíme do misky a pokvapkáme olejom. Zalejeme nálevom, ktorý pripravíme z vody, citrónovej šťavy, soli, mletého čierneho korenia. Dochutíme cukrom.
Hlávkový šalát dobre umyjeme pod tečúcou vodou, rozdelíme na lístky a pokrájame na tenšie rezance. Pomaranč olúpeme, pokrájame na kolieska a kolieska na štvrtky. Kapiu pokrájame nadrobno.Pripravený šalát, pomaranč a kapiu vložíme do misky a pokvapkáme olejom. Zalejeme nálevom, ktorý pripravíme z vody, citrónovej šťavy, soli, mletého čierneho korenia. Dochutíme cukrom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára