Dno pekáča vymastíme olejom, poukladáme na dno kolieska ošúpanej cibule, okoreníme. Každý koniec špekáčika narežeme a poukladáme na cibuľu. Necháme zapiecť cca 20 minút pri 200 °C. Pred dokončením pridáme čierne pivo a kečup, dopečieme. Vnikne tak výborná omáčka. Podávame so slaným pečivom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
utorok 17. januára 2017
Zapekané špekáčiky
1 kg špekáčikov, 1 kg cibule, 300 g kečupu, 1 fľaška čierneho piva, 1 KL polievkového korenie, olej na vymastenie plechu, slané pečivo
Dno pekáča vymastíme olejom, poukladáme na dno kolieska ošúpanej cibule, okoreníme. Každý koniec špekáčika narežeme a poukladáme na cibuľu. Necháme zapiecť cca 20 minút pri 200 °C. Pred dokončením pridáme čierne pivo a kečup, dopečieme. Vnikne tak výborná omáčka. Podávame so slaným pečivom.
Dno pekáča vymastíme olejom, poukladáme na dno kolieska ošúpanej cibule, okoreníme. Každý koniec špekáčika narežeme a poukladáme na cibuľu. Necháme zapiecť cca 20 minút pri 200 °C. Pred dokončením pridáme čierne pivo a kečup, dopečieme. Vnikne tak výborná omáčka. Podávame so slaným pečivom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára