Mäso trochu naklepte, narežte a okoreňte. Nakrájané na plátky opekajte s mandľovými lupienkami, posoľte. Rezne vyberte do výpeku dajte smotanu, duste. Potom osoľte, okoreňte, zaprášte. Na mäso pridajte whisky, zapálte. Po zhasnutí plamienkov pridajte omáčku. Podávajte s varenými zemiakmi.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
piatok 13. januára 2017
Horiace rezne s mandľami
4 kuracie rezne,1 lyžičku bieleho korenia,4 PL masla,3 cibule,4 PL mandľových lupienkov,4 PL oleja,4 dl smotany,4 PL whisky (koňaku),soľ,čierne korenie
Mäso trochu naklepte, narežte a okoreňte. Nakrájané na plátky opekajte s mandľovými lupienkami, posoľte. Rezne vyberte do výpeku dajte smotanu, duste. Potom osoľte, okoreňte, zaprášte. Na mäso pridajte whisky, zapálte. Po zhasnutí plamienkov pridajte omáčku. Podávajte s varenými zemiakmi.
Mäso trochu naklepte, narežte a okoreňte. Nakrájané na plátky opekajte s mandľovými lupienkami, posoľte. Rezne vyberte do výpeku dajte smotanu, duste. Potom osoľte, okoreňte, zaprášte. Na mäso pridajte whisky, zapálte. Po zhasnutí plamienkov pridajte omáčku. Podávajte s varenými zemiakmi.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára