250g hovädzieho mäsa., 250g bravčového mäsa., 150 g údeného mäsa., 2 cibule., domáca klobása., 750 g kyslej kapusty., 20 g sušených húb., soľ., vegeta., mletá červená paprika, 2 strúčiky cesnaku., 2 bobkové listy., 4 ks sušených sliviek., 2 chilli papričky
Údené mäso uvaríme. Opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme hovädzie mäso pokrájané na kocky, soľ, korenie, červenú papriku a podusíme. Po 20 minútach pridáme bravčové mäso. Umyté huby a pretlačený cesnak. Do vody, v ktorej sme varili údené mäso dáme variť kapustu, klobásu, bobkový list, papričky a sušené slivky. Uvarenú klobásu vyberieme a pokrájame na kolieska, vložíme späť do hrnca. Keď je hovädzie a bravčové mäso mäkké, pridáme ho do kapusty a pridáme aj pokrájané údené mäso. Podávame s chlebom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára