Zeleninu umyjeme a pokrájame na rezance. Cibuľku pokrájame aj s vňaťou. V mise osolíme, pridáme citrónovú šťavu a cukor, postrúhaný syr a zalejeme rozšľahanou smotanou. Dobre pomiešame a necháme stáť v chlade aspoň 2 hodiny.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 26. januára 2017
Jarný šalát
1 zväzok reďkovky 1 zväzok karotky, 1 zväzok mladej cibuľky, 2 kaleráby, 1 hlávka šalátu, citrónová šťava, soľ, cukor, 50 g syra
Zeleninu umyjeme a pokrájame na rezance. Cibuľku pokrájame aj s vňaťou. V mise osolíme, pridáme citrónovú šťavu a cukor, postrúhaný syr a zalejeme rozšľahanou smotanou. Dobre pomiešame a necháme stáť v chlade aspoň 2 hodiny.
Zeleninu umyjeme a pokrájame na rezance. Cibuľku pokrájame aj s vňaťou. V mise osolíme, pridáme citrónovú šťavu a cukor, postrúhaný syr a zalejeme rozšľahanou smotanou. Dobre pomiešame a necháme stáť v chlade aspoň 2 hodiny.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára