Rajčiny aj cibuľu nakrájame nadrobno a pomiešame. Ostatné prísady spolu vyšľaháme a pomiešame s rajčinami a cibuľou. Dôležité je nechať šalát odležať aspoň hodinu v chlade.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 26. januára 2017
Šalat z rajčín s cesnakom
1/2 kg rajčín, 1 cibuľu ,1 kyslú smotanu ,1 biely jogurt, 2 lyžice olivového oleja, citrónovú šťavu, 1 - 2 strúčiky cesnaku, 1 lyžičku bazalky (petržlen, zeller), soľ, čierne či iné korenie podľa chuti
Rajčiny aj cibuľu nakrájame nadrobno a pomiešame. Ostatné prísady spolu vyšľaháme a pomiešame s rajčinami a cibuľou. Dôležité je nechať šalát odležať aspoň hodinu v chlade.
Rajčiny aj cibuľu nakrájame nadrobno a pomiešame. Ostatné prísady spolu vyšľaháme a pomiešame s rajčinami a cibuľou. Dôležité je nechať šalát odležať aspoň hodinu v chlade.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára