Na oleji opražíme cibuľu, pridáme na kocky nakrájané mäso a opražíme.Osolíme a okoreníme, pridáme zeleninu a krátko dusíme. Zalejeme vývarom, necháme prevrieť a vmiešame paradajkový pretlak a prikryté varíme domäkka. Desať minút pred dovarením polievky pridáme hrášok a cestovinovú ryžu.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
piatok 20. januára 2017
Hustá polievka
Potrebujeme:1 mrazenú zeleninovú polievkovú zmes ,1 cibuľu ,500 bravčového, kuracieho alebo iného mäsa,lyžicu oleja,soľ,mleté čierne korenie,liter mäsového vývaru z kocky,1 lyžicu paradajkového pretlaku,1 konzervu hrášku,100 g cestovinovej ryže
Na oleji opražíme cibuľu, pridáme na kocky nakrájané mäso a opražíme.Osolíme a okoreníme, pridáme zeleninu a krátko dusíme. Zalejeme vývarom, necháme prevrieť a vmiešame paradajkový pretlak a prikryté varíme domäkka. Desať minút pred dovarením polievky pridáme hrášok a cestovinovú ryžu.
Na oleji opražíme cibuľu, pridáme na kocky nakrájané mäso a opražíme.Osolíme a okoreníme, pridáme zeleninu a krátko dusíme. Zalejeme vývarom, necháme prevrieť a vmiešame paradajkový pretlak a prikryté varíme domäkka. Desať minút pred dovarením polievky pridáme hrášok a cestovinovú ryžu.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára