Králika umyjeme a vložíme do studenej vody. Uvedieme do varu, zoberieme penu, ktorá sa vytvorí, osolíme, okoreníme čiernym korením, novým korením. Pridáme cibuľu, mrkvu, petržlen, zeler, karfiol, pór. Polievku zahustíme kockou masoxu a troškou postrúhaného muškátového kvetu. Podávame s mäsovými knedličkami alebo knedličkami z králičej pečene.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
utorok 10. januára 2017
Králičia polievka-odskusany domaci recept
1 králik., soľ., čierne korenie., nové korenie., 1 cibuľa., 2 – 3 mrkvy., 1 petržlen., kúsok zeleru., karfiolu., póru., masox., muškátový kvet
Králika umyjeme a vložíme do studenej vody. Uvedieme do varu, zoberieme penu, ktorá sa vytvorí, osolíme, okoreníme čiernym korením, novým korením. Pridáme cibuľu, mrkvu, petržlen, zeler, karfiol, pór. Polievku zahustíme kockou masoxu a troškou postrúhaného muškátového kvetu. Podávame s mäsovými knedličkami alebo knedličkami z králičej pečene.
Králika umyjeme a vložíme do studenej vody. Uvedieme do varu, zoberieme penu, ktorá sa vytvorí, osolíme, okoreníme čiernym korením, novým korením. Pridáme cibuľu, mrkvu, petržlen, zeler, karfiol, pór. Polievku zahustíme kockou masoxu a troškou postrúhaného muškátového kvetu. Podávame s mäsovými knedličkami alebo knedličkami z králičej pečene.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára