Zemiaky uvaríme v slanej vode, s mliekom a maslom vymiešame na hladkú kašu. Misu na zapekanie vytrieme maslom. Kašu rozotrieme do misy, urobíme v nej 4 jamky. Do nich rozbijeme vajíčka, posypeme strúhaným syrom, paprikou a zapekáme, kým sa vajíčka neupečú a kaša nezačne chrumkavieť.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 28. januára 2017
Kaša zapečená s vajíčkami
500 g zemiakov, soľ ,maslo, 4 vajíčka, strúhaný syr, mletá červená paprika ,mlieko
Zemiaky uvaríme v slanej vode, s mliekom a maslom vymiešame na hladkú kašu. Misu na zapekanie vytrieme maslom. Kašu rozotrieme do misy, urobíme v nej 4 jamky. Do nich rozbijeme vajíčka, posypeme strúhaným syrom, paprikou a zapekáme, kým sa vajíčka neupečú a kaša nezačne chrumkavieť.
Zemiaky uvaríme v slanej vode, s mliekom a maslom vymiešame na hladkú kašu. Misu na zapekanie vytrieme maslom. Kašu rozotrieme do misy, urobíme v nej 4 jamky. Do nich rozbijeme vajíčka, posypeme strúhaným syrom, paprikou a zapekáme, kým sa vajíčka neupečú a kaša nezačne chrumkavieť.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára