Kurča rozkrájame na porcie, posypeme vegetou. Na masle opražíme pokrájanú cibuľu a koreňovú zeleninu. Pridáme kurča, podlejeme a dusíme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu so zeleninou prelisujeme, z masla a múky urobíme zápražku, zalejeme smotanou, prelisovanou šťavou, pridáme udusené huby, uvarený posekaný karfiol, petržlenovú vňať, dobre premiešame, dosolíme a všetko pridáme na mäso.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
piatok 13. januára 2017
Zaprávané kurča
1 kurča,1 PL masla,150 g zeleniny,1 cibuľu,200 g čerstvých húb,1 malý karfiol,2 lyžice zelenej petržlenovej vňate,30 g masla,1 PL hladkej múky ,2 dl sladkej smotany,lyžicu vegety,soľ
Kurča rozkrájame na porcie, posypeme vegetou. Na masle opražíme pokrájanú cibuľu a koreňovú zeleninu. Pridáme kurča, podlejeme a dusíme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu so zeleninou prelisujeme, z masla a múky urobíme zápražku, zalejeme smotanou, prelisovanou šťavou, pridáme udusené huby, uvarený posekaný karfiol, petržlenovú vňať, dobre premiešame, dosolíme a všetko pridáme na mäso.
Kurča rozkrájame na porcie, posypeme vegetou. Na masle opražíme pokrájanú cibuľu a koreňovú zeleninu. Pridáme kurča, podlejeme a dusíme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu so zeleninou prelisujeme, z masla a múky urobíme zápražku, zalejeme smotanou, prelisovanou šťavou, pridáme udusené huby, uvarený posekaný karfiol, petržlenovú vňať, dobre premiešame, dosolíme a všetko pridáme na mäso.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára