Čerstvý kozí syr pomiešame s bielym jogurtom, vmiešame ocot, postupne pridávame olivový olej, dochutíme soľou a napokon pridáme tymian a korenie. Šalát naporcujeme na väčšie kúsky a v miske pomiešame s nálevom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 26. januára 2017
Šalát s kozím syrom
ľadový šalát, 70 g kozieho syra, 40 ml bieleho jogurtu, 1 lyžičku vínneho octu, 4 lyžice olivového oleja, soľ ,korenie, najlepšie čerstvo pomleté, tymian
Čerstvý kozí syr pomiešame s bielym jogurtom, vmiešame ocot, postupne pridávame olivový olej, dochutíme soľou a napokon pridáme tymian a korenie. Šalát naporcujeme na väčšie kúsky a v miske pomiešame s nálevom.
Čerstvý kozí syr pomiešame s bielym jogurtom, vmiešame ocot, postupne pridávame olivový olej, dochutíme soľou a napokon pridáme tymian a korenie. Šalát naporcujeme na väčšie kúsky a v miske pomiešame s nálevom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára