Polovicu smotany vyšľaháme a druhú polovicu premiešame s jahodovým pretlakom (čerstvé jahody rozmixujeme a precedíme cez jemné nekovové sitko) a cukrom. Nakoniec zamiešame vyšľahanú smotanu a necháme zmraziť.remiešajte, vložte zmes do nádoby a nechajte zmraziť.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 28. januára 2017
Jahodová zmrzlina Maruška
500 ml jahodového pretlaku,0.75 l smotany, 180 g práškového cukru
Polovicu smotany vyšľaháme a druhú polovicu premiešame s jahodovým pretlakom (čerstvé jahody rozmixujeme a precedíme cez jemné nekovové sitko) a cukrom. Nakoniec zamiešame vyšľahanú smotanu a necháme zmraziť.remiešajte, vložte zmes do nádoby a nechajte zmraziť.
Polovicu smotany vyšľaháme a druhú polovicu premiešame s jahodovým pretlakom (čerstvé jahody rozmixujeme a precedíme cez jemné nekovové sitko) a cukrom. Nakoniec zamiešame vyšľahanú smotanu a necháme zmraziť.remiešajte, vložte zmes do nádoby a nechajte zmraziť.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára