Z pŕs odstráňte kosti (z krídel nie), mäso naklepte, osoľte, natrite maslom a zatočte maslovou stranou dovnútra tak, aby krídelko vyčnievalo. Spojíme špáradlom, obalíme v múke, vajci, strúhanke a v rozpálenej masti pomaly vypražíme z oboch strán do ružova. Podávame s dusenou ryžou a so zeleninou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
piatok 13. januára 2017
Vyprážané kura
kuracie prsia s krídelkami z dvoch kurčiat,soľ ,80 g masla,hladkú múku,masť na vyprážanie
Z pŕs odstráňte kosti (z krídel nie), mäso naklepte, osoľte, natrite maslom a zatočte maslovou stranou dovnútra tak, aby krídelko vyčnievalo. Spojíme špáradlom, obalíme v múke, vajci, strúhanke a v rozpálenej masti pomaly vypražíme z oboch strán do ružova. Podávame s dusenou ryžou a so zeleninou.
Z pŕs odstráňte kosti (z krídel nie), mäso naklepte, osoľte, natrite maslom a zatočte maslovou stranou dovnútra tak, aby krídelko vyčnievalo. Spojíme špáradlom, obalíme v múke, vajci, strúhanke a v rozpálenej masti pomaly vypražíme z oboch strán do ružova. Podávame s dusenou ryžou a so zeleninou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára