Zemiaky nakrájame na kocky a uvaríme v slanej vode. Na oleji opražíme cibuľu, pridáme mletú papriku, uvarené zemiaky a zalejeme kyslou smotanou. Pridáme na kolieska pokrájané debrecínske párky a všetko spolu prehrejeme.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 28. januára 2017
Maďarské zemiaky
500 g zemiakov, soľ ,olej, cibuľu ,mletú sladkú papriku ,200 ml kyslej smotany, 2 nožičky debrecínskych párkov
Zemiaky nakrájame na kocky a uvaríme v slanej vode. Na oleji opražíme cibuľu, pridáme mletú papriku, uvarené zemiaky a zalejeme kyslou smotanou. Pridáme na kolieska pokrájané debrecínske párky a všetko spolu prehrejeme.
Zemiaky nakrájame na kocky a uvaríme v slanej vode. Na oleji opražíme cibuľu, pridáme mletú papriku, uvarené zemiaky a zalejeme kyslou smotanou. Pridáme na kolieska pokrájané debrecínske párky a všetko spolu prehrejeme.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára