V 1/2 l teplom mlieku nechame rozpustit cely palmarin. Do teplej masy pridame muku, marmeladu, kakao, prasok do peciva, cukor a vsetko spolu vymiesame. Vylejeme na vymasteny a vysypany plech a dame upiect. Po upeceni, polejeme vrch kolaca cokoladovou polevou alebo maslovou plnkou a posypeme pomletymi orechami.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 15. januára 2017
Piškót bez vajec
1/2 kg vyberova muka, 1 palmarin, 1/2 l mlieka, 2 PL marmelady alebo dzemu, 2 PL kakao, 2 hrsti mlete orechy alebo kokos, 1/2 prasok do peciva, 20 dkg kryst. cukru
V 1/2 l teplom mlieku nechame rozpustit cely palmarin. Do teplej masy pridame muku, marmeladu, kakao, prasok do peciva, cukor a vsetko spolu vymiesame. Vylejeme na vymasteny a vysypany plech a dame upiect. Po upeceni, polejeme vrch kolaca cokoladovou polevou alebo maslovou plnkou a posypeme pomletymi orechami.
V 1/2 l teplom mlieku nechame rozpustit cely palmarin. Do teplej masy pridame muku, marmeladu, kakao, prasok do peciva, cukor a vsetko spolu vymiesame. Vylejeme na vymasteny a vysypany plech a dame upiect. Po upeceni, polejeme vrch kolaca cokoladovou polevou alebo maslovou plnkou a posypeme pomletymi orechami.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára