3
zeleninové papriky., 2 zrelé rajčiaky., 1 šalátová uhorka., 1
malá cibuľa., 1 lyžica slnečnicového alebo olivového oleja., 50
g ovčieho alebo iného tvrdého syra., zelená petržlenová vňať.,
mleté čierne korenie., pažítka., kôpor., ocot., soľ.,
Zeleninovú
papriku, rajčiaky a ošúpané uhorky umyjeme a pokrájame na
rezance alebo drobné kocky. Pridáme pokrájanú cibuľu, posolíme,
okoreníme, pridáme ocot a olej a premiešame. Upravíme na sklené
misky alebo porcelánové tanieriky a posypeme syrom, najlepšie
ovčím.
(2
porcie / 1 porcia 515 kJ – 123 kcal., B – 8,0 g., T – 7,5 g., S
– 6,0 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára