3
PL oleja, cibuľa, strúčik cesnaku, 2 plátky ďumbiera, ½ ČL
kurkumy, ½ ČL mletej rasce, ½ ČL mletého koriandra, ½ ČL karí
korenia, 2 paradajky, 4 kuracie prsia, soľ, mleté čierne korenie,
150 ml sladkej smotany, arabský chlieb, 200 g špenátu
V
panvici rozohrejeme olej, pridáme najemno nakrájanú cibuľu a
cesnak. Chvíľku pražíme, pridáme nakrájané plátky ďumbiera a
všetky koreniny. Potom pridáme umyté a nakrájané paradajky a 7
minút pražíme na miernom ohni, kým sa nerozvaria na kašu. Z mäsa
odstránime kožu a nakrájame ho na menšie časti. Keď sa
paradajky rozvaria, do panvice pridáme mäso a dusíme, až kým nie
je biele a mäkké. Osolíme, okoreníme, prilejeme smotanu a dusíme
ďalších 6 minút.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára