4
vajcia, 120 g práškového cukru, 2 lyžice vody, 150 g hrubej
múky
Plnka: 200 g masla, 180 g práškového cukru, 1 dl jahodovej šťavy, 100 g jahôd
Plnka: 200 g masla, 180 g práškového cukru, 1 dl jahodovej šťavy, 100 g jahôd
Vajcia
s cukrom ušľaháme nad parou do horúca, potom pridáme vodu, múku
a zľahka premiešame. Dáme do vymastenej tortovej formy a upečieme.
Vychladnutú tortu prekrojíme na tri pláty, ktoré potrieme plnkou
a položíme na seba. Vrch a boky potrieme zvyškom plnky a ozdobíme
menšími jahodami.
Plnka: Maslo vymiešame s cukrom a jahodovou šťavou.
Plnka: Maslo vymiešame s cukrom a jahodovou šťavou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára